Gjyshe Gili poston foto me nipin e saj te porsalindur. Foto

Pak dite me pare Gili u be gjyshe dhe ajo eshte shume e lumtur.Djali i saj Roberti dhe nusja Herolina jane bere prindert

Ata jane shume te lumtur te gjithe se bashku dhe kengetarja ka mardhenie shume te mira me nusen e saj.

Gili ka postuar foto me nipin diten e sotme dhe ne i urojme dite bukura dhe plot shendet.

Djali i saj Aleksi i ka dhënë gëzim shtëpisë Berani, dhe ato tashme jane te lumtur.