Ndryshimi drastik i Maestros naten e sotme cfare ka bere qe duket 10 vite me i ri

Amarldo Kllogjeri nje nga finalistet e BBV dhe nga djemt e mire te ketij formati. Ai mbremjen e sotme ka bere nje ndryshim qe duke gati 10 vite me i ri.

Ai ka lyer floket dhe i ka bere ne ngjyre kafe te erret dhe duke shume ndryshe. Po ashtu ka mbuluar dhe thinjat.

Këtë javë Maestro dukej më i cliruar për shkak të mosqenies në nominim dhe pas një jave plot stres që kaloi një javë më parë.

Sonte po shohim një Maestro të rinovuar, i cili është gati për të shkuar deri në finale.