Gruaja ble peshk dhe e fut ne frigorifer.Te nesermen nuk i beson syve kur hap deren e frigoriferit

0
1364

Një grua bleu një peshk për darkë dhe zbuloi se ishte ende gjallë pas 48 orësh në akull.Kjo e la pa fjale

Cindy kishte blerë krapin nga një shitës peshku dhe donte qe ta gatuante te nesermen.

Duke mbërritur në shtëpi, ajo e vendosi peshkun në frigoriferin e saj dhe nuk mendoi më për këtë derisa nxori krapin për t’u përgatitur për darkë.

Më pas Cindy u habit kur zbuloi se edhe pas 48 orësh në akull, peshku ishte ende gjallë.

Çifti më pas veproi me shpejtësi dhe bëri dhe e futi peshkun ne vask.

Tani ato po e mbajn peshkun pasi po i pelqen shume dhe nuk e gatuan dhe peshku rri ne vasken e tyre dhe ne e ushqejme ate dhe kjo gje na pelqen shume.

Bote e cuditshme e blen peshkun per ta ngren dhe ne fund e mban te gjalle dhe e ushqen.