Gruaja e re vë duart në kokë kur shikon mesazhet në telefonin e burrit

Një grua ka ndezur debat në internet pasi zbuloi se si mësoi se partneri i saj po tradhtonte kur pa një mesazh nga një grua tjetër në telefonin e tij ajo se besonte qe ai po bente kete gje.

E reja shpjegoi se mori telefonin e partnerit të saj gabimisht gjatë natës dhe lexoi një mesazh nga një grua tjetër për puthjen e tyre ‘të mahnitshme’.Qe ai nuk e kishte pasur me pare.Kjo e cmendi fare ate.

Duke rrëfyer se ishte ‘zemërthyer dhe e zemëruar’, ajo e vendosi tekstin si sfondin e tij, në mënyrë që ai të mos mund ta mohonte dhe tha se po priste që ai të zgjohej për t’u përballur me të për këtë.

Pasi ai ra te flinte ‘U shfaq një njoftim, në atë që mendova se telefoni im ishte në prizë, shkova të lexoja mesazhin.

“Pashë se ishte nga një grua tjetër, duke folur se sa e mahnitshme ishte puthja e tyre…Plotësisht i hutuar, shpejt kuptova se ishte telefoni i tij.

“Mesa duket ata jo vetëm që kanë ndarë këtë puthje të mrekullueshme, por kanë kaluar edhe netë së bashku derisa ai ishte larg punës”.

Shume miq te saj sugjeruan që ajo duhet ta zgjonte atë dhe ta dëbonte nga shtëpi nuk di cfare te bej ne kete rast. Po tju kishte ndodhur ju cfare do te benit. Nuk e di se do shkoj kjo martes nga dita e neserme.