Gruaja nga Lushnja cudit policin Italiane ne aeroportin e Milanos pasi ato skanojne valixhen e saj

Nje grua shqiptare nga Lushnja eshte ndaluar nga policia Italiane pasi ato kane dyshuar se ne valixhen e saj mund te ishin lend narkotike.

Ajo eshte ndaluar ne aeroport ne kohen qe po bente skanimin e valixhes.

Por kur policia Italiane ne Milano ka hapur valixhen ato jane cuditur pasi kane gjetur tufa me pras dhe qepe.

Perimet qe vijne nga shqiperia nuk lejohen te kalojne ne aeroportet italine pasi nuk e lejon ligji. Emigrantia shqiptare eshte len e lire por perimet jane hedhur ne koshin e plehrave sic ndodh gjithmon. shiko.news