Habit me deklaraten e tij Robert Berisha: “te dashurat tani jane ne mode, gruaja e ka vendin ne shtepi”

Ne emisionin e djeshem “Ftese ne 5” ishte i ftuar Robert Berisha.

Ai aty foli per ndarjen e tij nga Nora si edhe per projektet e tij muzikore.

Nder keto permendi pjesmarrjen e tij ne Festivalin e Kenges ne RTSh.

Ndersa Roberti per lidhjen me Noren tha se ata jane ne nje periudhe pauze dhe te ardhmes nuk i dihet.

Por u shpreh se do t`i qendroje Nores dhe te bijes prane sa here te kene nevoje per te.

Gjate intervistet ai zbuloi se gjate ketij muaji do te publikoje nje kenge te re qe i kushtohet dashnoreve qe jane ne mode keto kohe.

“Kënga është e bukur me një tekst shumë interesant.

Këtu në Shqipëri ju i thoni ‘dashnore’ të dashurës ndërsa në Kosovë e dashura është e dashur.

Kur dëgjova demon e këngës pyeta po pse dashnore

Është shumë në modë se nuk e besoj që ka shqiptar që nuk ka dashnore”, tha Roberti.

Bieta e pyeti se “Në cilin prej kuptimeve eshte ne modë, a të Shqipërisë apo të Kosovës?”

Roberti iu pergjigj se “Si në Kosovë, edhe në Shqipëri puna e dashnoreve është shumë në modë dhe ndaj thote se kënga do pelqehet shumë.

Gruaja ka vendin e vetë në shtëpi. Por edhe dashnores është mirë t’i dedikosh këngë se edhe ato të shkretat kanë nevojë diku të përmenden”