Hidhet nga dritarja gruaja shqiptare ne Itali pasi burri po e rrihte me grushta

Nje nene shqiptare qe jetonte ne Itali me familjen eshte hedhur nga dritarja pasi bashkeshorti i saj e rrihte.

Ai ishte xheloz dhe nuk sillej mire me te dhe kjo ka bere qe bashkeshortja te hidhej nga dritarja.

Ajo eshte hedhur ne prani te femijeve te vegjel pasi burri po e rrihte me grushta dhe shuplaka. Pas ketyre veprimeve ajo eshte hedhur nga dritarja qe ti shpetonte dhunes qe po ushtronte bashkeshorti.

Pas ngjarjes se rende komshinjte kane lajmeruar policine dhe me pas eshte arrestuar bashkeshorti i dhunshem i cili do te gjykohet per tentative vrasje ndaj gruas se tij. Shiko.news