Humb jeten ne moshe te re aktori i njohur 33 vjecar

0
158

Robert Cormier, i cili luajti Finn Cotter në dramën e gjatë të fermës “Heartland” dhe u shfaq në disa pjesë të antologjisë në Netflix “Slasher”, hubi jeten të premten ne moshen 33 vjecare.

Cormier humbi jeten nga një rënie, tha motra e tij Stephanie.

Ai ishte nje aktor shume i mire me shume role dhe nje djal i talentuar.

Cormier luajti kryesisht role të ftuar në një karrierë që filloi seriozisht në 2016 me një kthesë mbështetëse në dramën konspirative të ABC-së Kiefer
Sutherland “Designated Survivor”.