Rama jep lajmin e mire diten e sotme. Keto jane kategorit qe do shtohet rroga muajin e ardhshem

Kryeministri Rama jep lajmin e mire diten e sotme dhe pritet qe ai te rrisi pagat per disa kategori.

Policia e Shtetit në të gjitha nivelet do të ketë një rritje të pagës nga 7% deri në 15%. Po ashtu dhe zjarrfikesit do te kene rritje rroge.

Pritet qe dhe pensionistet te kene rritje pensioni po ashtu dhe familjet me ndihme ekonomike.

Vendimi hynë në fuqi menjëherë pra paga e ardhshme do ta marrin sipas vendimeve përkatëse dhe përqindjeve në bazë të kategorive.