Humb jeten vajza 20 vjecare

KOSOVE- Nje lajm i hidhur vjen nga qyteti i Podujeves.

Ka nderruar jete vajza 20 vjecare Shkurta Berisha nje vajze e mire dhe shembullore.

Familjaret e Shkurtes kame lajmeruar per humbjen e njeriut e tyre te shtrenjte ne rrjetet sociale.

Zoti e meshirofte.