“I dhanë jetë për herë të dytë”. 51-vjeçarja heq tumorin e veshtire ne QSUT

“I dhanë jetë për herë të dytë” – Ermira Fekushi i’a ka dalë për mrekulli dhe është drejt rikuperimit, pas një ndërhyrje të vështirë për heqjen e tumorit në mëlçi.

Pas operacionit delikat, rezeksion disegmentar i lobit të djathtë, 51-vjeçarja dhe familjarët e saj shprehin vetëm fjalë të mira dhe mirënjohje për ekipin e mjekëve në Spitalin

Kirurgjikal në #QSUT me Prof. Arben Gjata, Dr. Endrit Shehu, Dr. Juliana Shahu, Dr. Ernest Caka dhe infermieret Menada Cami, Mirjana Mema, Aida Hajro, Albana Qefalia.
#Respekt🙏🏼