I kërkoi gruan kryeministrit , Arbana Osmani bën gjestin madhështor për Kastriotin dhe gruan e tij

0
62

Nis sezoni i ri i Dua te bej te lutmtur dhe kjo puntat e pare i kushtohet 26 nentorit te 2019 dhe ato dite te veshtira per te gjithe shqiptaret.Besojme se ky sezon do sjelli gjera shume te bukura dhe histori qe do na mberthejne pas ekranit.

I ftuar mbrëmjen e sotme ishte nje djal shume i mire i cili quhej Kastrioti i cili u bë i njohur nga një video ku i tregonte kryeministrit Edi Ramaduke i thënë se i kishin marrë gruan dhe ia kishin çuar në hotel pas tërmetit.Dhe kjo video mori dhene dhe u be virale ku te gjithe u cuditen nga kjo histori mes tij dhe gruas qe kishte humbur.

Kastrioti eshte i martuar me mblesëri dhe kishin dy djem. Prej disa vitesh ata banonin në një shtëpi me qira në qytetin e Durrësit, por shtëpia pas tërm etit ishte shpallur e pabanueshme dhe Drandja kishte marrë fëmijët dhe ishte strehuar në një hotel.

Pasi ata nuk kishin mundesi qe te marrin nje shtepi me qera Arbana Osmani bëri një gjest madhështor duke i dhuruar çiftit një kontratë qiraje të një shtëpie të re të mundësuar nga të ardhurat e grumbulluara nga shitja librit të saj “Receta për 5 minuta”.