I premtoi shtepi te re, Rama i dha çelesat Nene Hides, momenti shume prekese (Video)

Nene Hide Lami sot ka marre celesat e shtepise se saj te re.

Qe prej lekundjes se dates 21 shtator, Familjes se Fiqiri dhe Kimete Lamit ne Kashar iu demtua shtepia.

Dhe qe atehere Kryebashkiaku i Tiranes Erion Veliaj u kishte premtuar nje shtepi te re dhe tani premtimi i tij u mbajt.

Sot pra 5 anetaret e kesaj familjeje hyne ne shtepi te re te lumtur.

Kryeministri Rama, Kryebashkiaku Erion Veliaj dhe Biznesmeni Luan Bregasi i dorezuan celesat gjyshes se familjes Hide Lamit.

E moshuara e kenaqur i falenderoi qe te gjithe qe i realizuan endrren.

Erion Veliaj ne fjalen e tij informoi te gjithe se jane edhe 50 shtepi te tjera qe po behen nga e para dhe do perfundojne para vitit te ri.