Italia me keq se kurre me pare.Koronavirusi/ 41 persona hum bin jetën për 24 orë në Itali

Italia eshte me infektuar se kurre me virusin dhe kjo po i kushton miliona euro po dhe panik ne qytete dhe kudo.Mbi 3296 te infektuar dhe mbi 400 ka shkuar numri i te sheruarve.

Por 148 eshte numri i atyre qe kane nderruar jete nga koronavirusi në Itali.

Për një 24 orë në Itali kanë humbur jetën 41 persona, pasi ditën e djeshme raportohej për 107 te tjere. Sipas të dhënave, bëhet me dije se 414 persona janë shëruar.

Shteti italian ben me dije se italianet duhet te ndryshojne stilin e jeteses per 30 dite dhe cdo gje do neutralizohet.

Ka shpresa se virusit po i gjindet dhe kura dhe nje pjese e njerezve po sherohen.

Ja dhe rregullat e reja per qytetaret italian:”Nuk do të ketë shtrëngime duarsh, përqafime, apo grumbullime publike përfshirë ato sportive. Ndeshjet e futbollit mund të zhvillohen vetëm me dyer të mbyllura, ndërsa të moshuarit mbi 65 vjeç duhet të reduktojnë në maksimum daljen në rrugë.

Por shpresojme te behet me mire.