Skandali! Drejtoresha e shkolles ben gafen qe nuk pritej me nxenesen e hel muar.Video

Perseritet perseri ngjarja e djeshme ne qytetin e Fierit ku nxeneset u shtruan ne spital per shkak te marrjes se frymes.

Por diten e sotme nje 17 vjecare eshte shtruar ne spital dhe mësohet se prindërit janë revoltuar sepse nuk janë lejuar të futen brenda në shkollë.

Ndërsa vetë drejtoresha e arsimit në Fier, Yllka Beci ka përgënjeshtruar rastin duke thënë se bëhet fjalë për një vajzë shtatzënë dhe ngjarja e sotme nuk ka lidhje me helmimin.

Ajo thote se 17 vjecarja eshte shtatzene sikur ti kishte ber ekon dhe te ishte gjinekologe.

Deklarata e drejtoreshes i habite te gjithe dhe familjen e vajzes dhe te gjithe ata qe ishin aty.

Ndersa prinderit e vajzes nuk e pranojne dicka te tille dhe se fjalet e drejtoreshes jane te pa verteta.

Ndersa keto ishin fjalet e drejtoreshes:”A mund të të them diçka si nënë dhe grua para kamerave? Me kamera do ta them. Se vajza është shtatzënë, pati probleme dhe e nisëm në spital. Po, është shtatzënë.