Ja sa shkon numri i te pre kurve ne Itali. Kush largohet nga zonat e infektuara e gjen belaja

Rritet nurmi i te prekurve ne Itali ne 205.I gjithe veriu i Italise eshte i izoluar dhe autoritetet kanë vendosur që asnjë person nuk duhet të largohet nga të ashtuquajturat “vatra e kuqe”.

Nese ato ikin nga vendi mund te bejn 3 muaj burg ose me masa drastike per ta.

Njerezit duhet të lëvizin në korridore “sterile” për të lejuar hyrjen e ushqimit dhe ilaçeve dhe .

Cdo rruge kontrollohet me makina policie dhe askush nuk mund te largohet pervec ne raste autorizimi.

Te gjitha aktivitetet jane mbyllur dhe cdo gje eshte pezulluar deri sa shteti te jap nje njoftim te ri.