Ja se sa lek kushton seti parandalues i koronavirusit

Do ishte shume e mire te kishe nje set te till ne shtepin tuaj.Mbase kjo ishte e gjithe historia e virusit qe te behej nje shitje e re globale e gjerave qe ta ndalojne ate.

Një set i thjeshtë parandalues për çdo qytetar të interesuar, fillon nga 200 lekë, në rastet kur nuk ka abuzim nga ana e depove apo farmacive për shkak të kërkesës së lartë.

Megjithese kerkesa eshte shume e larte dhe tregu i leviz cmimet ne baz te sasise.

Farmacisti Hysni Roci, sqaroi se çmimet normale për produktet kryesore që sigurojnë mbrojtjen nga virus i cili ka prekur shtetin fqinj, Italinë.

Do te ishte shume mire per cdo familje qe te vetmbrohej.

Por në kushtet kur depot kanë kërkesë të lartë nga ana e farm