Ja se si nusja e kthen dasmen permbys vetem nga kjo gje e vogel.

Shakate diten e dasmes marrin kuptime te ndryshme dhe nese nuk reagon ne kohe mund te prishin dhe dasmen.

Keshtu ka ndodhur ne nje dasem kur nusja kerkon te bej shaka me burrin dhe me personin e bashkise qe be ceremonin e marteses.

Kur punonjesi do te pyeste te dyja palet nusja kishte menduar te pergjigjej `hajer` qe do te thote jo ndersa te gjithe do prisnin qe ajo te thoshte evet pra po.Por ajo tha te kunderten.

Por punonjesi i gjendjes civile nuk e kishte mbajtur dot kete per vete dhe ia kishte treguar vecmas dhendrit.

E keshtu kur erdhi moment te pyetej nusja, dhendri e kishte nderprere punonjesin dhe i thote nuk behet kjo martese dhe cohet nga tavolina dhe iken.

Ne kete moment nusja ngel e habitur e fillon te qaje sepse punonjesi e dinte planin e saj dhe ajo donte qe ai te tregonte e dasma te mos prishej.

Por e kuptoi qe gjithcka i ishte kthyer mbrapsht dhe ne loje e kishin vene ate vete.

Shakane ia beri dhendri nuses dhe gjithcka perfundoi bukur dhe nusja mori certifikaten e marteses me lot gezimi ne sy.