Ja si perhapet virusi tek njeri tjetrit.Video qe nuk duhet ta humbisni

Virusi po perhapet pa fund nisi ne Kine dhe po mbush europen nuk ishte menduar qe te ndodh keshtu po Italia eshte futur e gjitha ne karantine me nje numer te madh te infektuarish.

Tashme dhe Shqiperia ka 10 raste dhe pritet te rritet pershkak se personat nuk jane izoluar po kane dalur dhe takuar njerez te shumte por deri tani gjendja e tyre eshte normalizuar.

Por kjo eshte video qe tregon se si perhapet virusi me nje shpejtesi te madhe.

Një video e realizuar nga ministria e shëndetësisë së Arabisë Saudite, e cila tregon si perhapet Koronavirusi nga një njeri në tjetrin, po bën xhiron e rrjetit.

Duhet te keni kujdes ne pasterti dhe largohuni nga takimet dhe klubet.