Ja si të merrni leje tek policia për të lëvizur me makinë dhe te mos humbisni patenten tuaj

Tashme Shqiperia eshte ne karantin ku kjo gjendje i sherben izolimit per te shpetuar nga virusi.

Qarkullimi i makinave ka ndaluar dhe Kryeministri i Shqiperise Edi Rama ka publikuar në Facebook, një video për të gjithë ata që kanë biznes privat, i cili varet pikërisht nga qarkullimi i mjeteve.

Kjo eshte një videoinformacion i thjeshtë nga salla operative e ngritur që dje, për të gjithë ata që kanë një biznes prodhues dhe akoma pyesin se si duhet të veprojnë për të siguruar qarkullimin e punonjësve të tyre apo për t’u sqaruar mbi e-mailin e dërguar në adresën [email protected] numrat e telefonit: 0694122223 ose 0694122224’ shkruan Rama.

Shpresojme qe ky informacjon tju kete ndihmuar sadopak.