Nervozohet” mjekja Silva Bino: Trëndafilat e dhuruar nga qytetarët do t’i mbaj gjatë, ndesa llapaqenët le të

Mjeket jane heronjte e sotem ata ne fakt meritojne respektin maksimal por ne vendin tone keshtu ndodhe njeher hedh balt majtas e njeher djathtas.

Ata jane duke punuar nate e dite e me orë të zgjatura, ndersa nuk lihet te qete ne punen e tyre nga ata qe jane mesuar gjithnje per te “luajtur deren”..Dhe kjo eshte e vertete.

Silva Bino e Shëndetit Publik prej shumë javësh gjendet nën trysninë e informacioneve për sëmundjen, por edhe pyetjeve të qytetarëve, ashtu sikurse edhe daljet televizive për të apeluar për popullatën dhe te kujdesen per jeten e tyre.

Doktoresha shume e mire pak minuta më parë në rrjetet sociale ka postuar foton e një tufe trëndafilësh të bardhë,ku ja kane dhuruar një qytetar.

I ka hedhur në rrjet me një shënim të vecantë: “Keto trendafile te bardhe do ti ruaj gjate se tregojne besimin e qytetarit. Llapaqenet te vazhdojne”, shkruan Bino.

Respekte per stafin e spitaleve qe kujdesen per te gjithe.