Ja truku i ideal se cduhet te beni me limonet e tepert qe te mos prishen

Nga agrumet mete mira ne tavolinen tone dhe tashme i kemi gjate gjithe vitit limoni eshte nje agrum cudiberes dhe shume i mire per shendetin e njeriut.

Ai ju zbukuron kopshtin por dhe tavolinen tuaj.Por nese ju keni me shumice cfare duhet te beni dhe te mos prishet.

Ja truku i lehte qe do tju shpetoje limonet tuaj.

Shtrydhni lëngun e limonëve të tepërt në një tas të madh.

Pastaj mbushni një enë me kuba akulli, me lëngun e limonit dhe futeni në ngrirje për 24 orë.

Pastaj hidhini kubet e limonit në ujë për të pasur një pije freskuese.