Nuk keni pë ta besuar se cila këngëtare kosovare është kjo vogëlushe

Nje nga zerat me te bukur te skenes Kosovare dhe asaj Shqiptare.

Ze brilant dhe nje femer mjafte e bukur.

Eshte kengetarja Flaka Krelanin, e cila për herë të parë ka ndarë me ndjekësit e saj një fotografi të vecantë nga fëmijëria e vet.

Kështu duket se këngëtarja ka publikuar ne profilin e saj një fotografi kur ka qenë në një moshë të hershme.

Ndërsa ajo që vërehet është dëshira e saj për vëmendje qysh në atë kohë me nje pamje tipike.

Ja si dukej Flaka Krelani para disa viteve: