“Kam udhëzime të qarta nga Uashingtoni”. Vjen paralajmërimi i frik.shëm nga Ambasadorja: Jam e vendosur,

Lajme te mira nga Ambasada Amerikane në Tiranë ka shpërndarë mesazhin e dhënë nga ambasadorja Yuri Kim.

Ajo thekson se ka udhëzime të qarta nga Uashingtoni që drejtësia të mbetet prioritet dhe është e vendosur ta çojë përpara per nje shqiperi te drejte.

Ja se si shprehet ajo:“‘Qytetarët shqiptarë duhet të vazhdojnë të ngrenë zërin për të shprehur pakënaqësitë e tyre, për të shprehur kërkesën e tyre për më shumë transparencë, më shumë sundim të ligjit. Përsa i përket Shteteve të Bashkuara, unë kam udhëzime të qarta nga Uashingtoni që kjo të mbetet një prioritet dhe unë jam e vendosur për ta çuar përpara’.

Ndiqni A2 sonte, ora 21:00, për intervistën e Ambasadores Yuri Kim me Blendi Salaj. Mos humbisni bisedën e Ambasadores Kim mbi situatën aktuale në Shqipëri dhe më shumë.”, njofton Ambasada Amerikane.