Katër erëzat që luftojnë parazitët e zorrëve

1. Karafili ka veti të fuqishme antibakteriale, antivirale dhe anti-fungale. Vaji esencial i karafilit vret parazitët e brendshëm duke shkatërruar vezët që krimbat vendosin në traktin e zorrëve. Është e vetmja barishte që mund të shkatërrojë plotësisht vezët e parazitëve.
2. Trumza
Trumza zgjon sistemin natyral mbrojtës të trupit, duke penguar rritjen e parazitëve. Vepron duke shkatërruar mikroorganizmat e dëmshëm të zorrëve. Trumza është një antibakterial natyral që pengon rritjen e baktereve në trup.
3. Hudhra
Hudhra mund të bëjë mrekulli kur vjen puna tek parazitët në sajë të enzimave të fuqishme antifungale. Është në gjendje të shkatërrojë mikroorganizmat e rrezikshëm dhe të stimulojë eliminimin e metaleve të rënda nga trupi.
4. Vaji i rigonit
Vaji i rigonit është i pasur me antioksidantë që parandalojnë dëmtimin nga radikalet e lira. Është anti-parazitare, anti-fungale, antivirale dhe antibakteriale./