Kim Jong le ne balt Putinin e quan te cmendur dhe e refuzon te sulmoj Ukrainen

Kim Jong-un i Koresë së Veriut thuhet se i ka mohuar Vladimir Putinit ndihmën për pushtimin e Ukrainës duke i thënë atij se Rusia është e humbur.

Rusia pretendon se eshte duke e pushtuar Ukrainen por mbrojtësit ukrainas mbeten sfidues dhe vazhdojnë të shënojnë fitore taktike në terren.

Kjo vjen pasi 370 individë dhe subjekte të tjera ruse janë goditur nga sanksionet , ka njoftuar qeveria e Mbretërisë së Bashkuar.

Kanë dalë raporte që tregojnë se Rusia ka humbur deri në 13,500 trupa në konflikt.

Rusia që i bën thirrje Koresë së Veriut për ndihmë Kim Jong ua ka refuzuar të ndihmoj Putin ne kete cmenduri qe ai po kryen.