Kishte kollë dhe ethe. I riu humb jetën pasi u shtri te flinte gjumë

Një i ri vdiq tragjikisht në shtëpinë e tij pasi shkoi në shtrat me kollë dhe dhimbje ne gjoks.

Marius Timofte ndjeu ethe të shtunën më 11 mars dhe mësohet se i kishte telefonuar mamasë së tij në Itali për t’i thënë se nuk ishte mirë.

Shoferi 33-vjeçar i dërgesës tha se do të merrte disa ilaçe dhe do të bënte një gjumë të mirë dhe do ta tregonte se si ndihej në mëngjes.

Tragjikisht ai nuk u zgjua kurrë.

Shoku i ngushtë i tha :” Të shtunën ai kishte një të ftohtë dhe një temperaturë, ai jetonte vetëm këtu, por ishte shumë afër nënës së tij.

“Ai e telefonoi atë natë dhe i tha se do të merrte disa ilaçe para se të shkonte në shtrat dhe kjo ishte hera e fundit që ata folën.

“Mamaja e tij e kishte telefonuar në mëngjes për të parë se si ishte, por nuk mori asnjë përgjigje, ajo u shqetësua menjëherë dhe kontaktoi një nga miqtë tanë këtu për të shkuar dhe kontrolluar.

“Kur shoku ynë trokiti në derë dhe nuk mori asnjë përgjigje, ai filloi të përplaste derën dhe të përpiqej ta prishte atë. Fqinjët dëgjuan se çfarë po ndodhte dhe erdhën në ndihmë.

“Së bashku e thyen derën. Një nga fqinjët e tij ishte një infermiere dhe u përpoq t’i jepte ndihme por fatkeqësisht ai ishte tashmë i vdekur.