Kryeministri Rama ndalon rreptesisht te marresh pjese ne keto evente per shkak te koronavirusit

Megjithese Shqiperia po hapet e gjitha kryeministri tha se pas kësaj jave hapet gjithçka përveç aktiviteteve kulturore, sportive, dasmave dhe funeraleve.

Ndaj duhet te mirkuptoni qe kjo eshte nje gjendje e veshtire por qe duhet te durojme dhe pak.

Kryeministri thase:”Kjo është java e fundit e masave kufizuese. Me përjashtim të aktiviteteve kulturore e sportive, ku do mungojnë spektatorët, dasmave e funeraleve ku nuk do të mblidhen qindra njerëz, transporti publik i mbyllur edhe për pak, si dhe plazhet që do kenë një kornizë sigurie.”- tha Rama.

Ndaj vetem keto 4 kategori nuk mund te mblidhen njerezit deri sa gjendja te qetesohet 100 perqind.