“Nuk dëgjojnë, nuk flasin, por DASHUROJNË” historia me e bukur e dashurise mese Anit dhe Lidias

Cifti teper i vecante Klisman dhe Lidia jane te dy qe as degjojne e as nuk flasin.

Ata jane martuar dhe tashme kane nje djale Klei dhe tashme jeta e tyre ka marre me shume kuptim.

Me te gjithe njerezit ata merren vesh me te shkruar ne rrjete sociale apo mesazhe dhe nuk eshte gjithnje e nevojshme te jete prezent dikush qe u di gjuhen e shenjave.

Ata tregojne se jane njohur dhjete vjet me pare edhe ne Shoqatën e Njerëzve që nuk Dëgjojnë.

Ardhja në jetë e një fëmije, edhe pse mund t’i ketë sfiduar, nga ana tjetër i ka lidhur më shumë. Gjatë gjithë këtyre viteve të lidhjes kanë bërë gjithçka bashkë. Edhe kanë udhëtuar në shtete të ndryshme të botës, ku kanë marrë pjesë në trajnime dhe aktivitete të organizatës së tyre, ANAD, ku Klismani punon prej disa vitesh tashmë.
Edhe dëshirën për të ikur jashtë e kanë më shumë prej djalit te tyre.