Kryemisnitri Edi Rama tregon se kur do hapen shkollat, lokalet dhe kufijtë

Rregulla te reja do te vijn cdo jave nese gjendja e te infektuarve do te jete ne renie.

Por shkollat lokalet dhe kufijte do te hapen ateher kjo gjendje te shkoje ne ze 0 aty ku e lame ne fillim per nje siguri te plote.

Ndersa per bizneset e vogla do te kete nje ndihme ekonomike per te dalur nga kriza ku jane futur.

Disa nga bizneset që përfitojnë janë: rrobaqepësitë, lavanteritë, taksitë, shoferët, gomistët, serviset e makinave, por dhe hidraulikët dhe elektricistët.

Por se shpejti cdo gje do te dalim me nje deklarate te plote per te sqaruar cdo gje dhe per te ndihmuar njerezit ne nevoje.

Sipas Ramës, të gjitha bizneset që do fillojnë të hapen në ditët në vijim duhet të marrin masat mbrojtëse kundër COVID-19.

Shpresojme qe cdo gje te shkoj si me pare dhe jeta te vazhdoje normalisht.