Ky është emri i bukur që Lulja vendosi t’ia lë vajzës së posalindur

0
400

Blogeria Lule Hajdari, është mjaft e komentuar në rrjete sociale, për jetën e saj.

Ajo pasi kaloi sëmundjen e rende, u bekua edhe me një fëmijë.

Lulja tani ka dy vajza, ky lajm bëri që ajo të marr komente dhe urime nga shumë ndjekës.

Çifti vendosi që vajzën ta quaj Oriana.