Ky është qyteti i varfër shqiptar që fle mbi flori

0
168

Qyteti i Kurbneshit nje qytet qe dikur ka pasur 8000 banore sot eshte zbrazur i gjithi dhe jetojne pak familje nje qytet fantazem.

Por nentoka e ketij qyteti ishte e mbushur me baker me sasit me te madhe nga te gjithe vendet e tjera ne Shqiperi.

Pervec bakrit kishte dhe ar dhe kjo e bente nje qytet te vecant por tani qyteti ka vetem 6 famijle.

Qyteti u ngrit per te punuar ne miniera por pasi u ndal puna ne miniera qyteti u zbras me hapa te shpejt.

Tashme Kurbneshi eshte i zbrazur dhe dyert te mbyllura me dryn.