Lajme te mira.Meteorologia tregon cdo te ndodh me motin ne 15 diteshin e pare te gushtit

0
1357

10 diteshi i pare i muajit gusht pritet qe te jete me temperatura te ulta ne krahasim me temperaturat e muajit korrik.

15 diteshi i pare i muajit temperaturat do te shkojne 34-35 grade.

Pritet qe ne gusht priten dhe reshje shiu por priten qe te jene reshje sporadike.

Kjo vere do te jete me e gjate se zakonisht qe dhe pas gushtit dhe shtatori pritet qe te jete i ngrohte.

“Gusht e gunë”, kjo nuk qëndron shumë sepse na pret dhe një shtator me temperatura të larta, pra vera nuk përfundon këtu!” Shiko.news