Lajmi fundit/Shtyhet perseri data per te udhetuar drejte Greqise.Ja cilen date lejohet.

Shtyhen udhetimet drejte Greqise nga data 15 qershor hapja do te behet ne daten 1 Korrik per te gjithe ata qe duan ta vizitojne.

Ministri grek i Turizmit ka dhënë lamjmin qe shtyhen perseri data per te udhetuar drejte greqise.

Sipas tij, fluturimet ajrore do të jenë vetëm për ata që kanë leje qëndrimi dhe çështje pune, por jo për turistë.

E njëjta gjë është vendosur edhe për pikat tokësore dhe detare. Nuk do të lejohen kalimet e mjeteve për qëllime turistike, por vetëm ato me autorizim të posaçëm, ose për çështje pune.

E vetmja klauzolë, që e bën deri diku të pranueshëm këtë vendim është leja për të kaluar në tokën greke shqiptarët që kanë dokumente të përhershme në shtetin grek.

Ndaj duhet te presim deri ne date 1 korrik.