Lajmi i mire per te gjithe/Rezultoi 100% e suksesshme vaksina kunder koronavirusit.Behet gati te dal sa me shpejte

Nje lajm i mire vjen rreth koronavirusit se Izraeli po pergatit vaksinen dhe ajo ka dhene 100 perqind rezultat dhe BE do ta financoje per te dal sa me shpejte ne treg.

Firma farmaceutike Pluristem me qendër në Haifa ka zhvilluar një terapi, që përdor placentat për të zhvilluar qeliza të ripërpunueshme për të kuruar organet e dëmtuara si pasojë e infektimit me koron.avirus.

Kura çliron në organizëm proteina, që kurojnë organet nga Koron.avirusi, si zemra, mushkëritë, veshkat, etj.Dhe mendohet se nuk ka efekte negative.

Shpresojme qe te dali sa me shpejte ne treg dhe te sjelli paqe ne keto kohe te veshtira qe po jetojme.

Kjo kurë ka shëruar plotësisht 6 pacientë në Izrael, të cilët ishin në rrezik për jetën për shkak të virusit. Këtë muaj u shërua edhe një tjetër pacient në SHBA, i cili pranoi t’i nënshtrohej testimit me këtë kurë.