Lëkundja e fundit, habiti sizmologun: Tani na duket sikur lëviz edhe krevati

Sizmologu Rrapo Ormeni ka dale ne nje interviste dhe ka qetësuar qytetarët duke u shprehur se nuk ka vend për tu shqetësuar pas lëkundjeve të dites se djeshme. Ai tha se keto lekundje tani jane normale dhe do duhet edhe pak kohe sa te qetesohet toka.

“Nuk ka asnjë efekt, janë gjëra normale deri në 5 ballë, ndërsa ai që ra pak më parë ishte 4.3 ballë.

Këto që kanë vijuar janë pasgoditje të lëkundjes së madhe të 26 Nëntorit. Nuk ka vend për tu shqetesuar as në zonën që kishte lekundje sizmike, por as në Tiranë pasi lëkundjet vijnë shumë të vogla dhe nuk perbejne problem.

Por duke qenë se jemi në një situatë të tillë pas 26 nëntorit, tashmë neve na duket sikur lëviz edhe krevati ndonjëherë ” tha ai.

Ndaj rrini te qete sa te qetesohet toka.
Shpresojme te gjithe se do behet me mire.