Lufta në Ukrainë, nis mbledhja e Këshillit të Sigurimit të OKB’së, çfarë pritet të ndodhë

Mbledhja e Këshillit të Sigurimit të OKB-së është duke u mbajtur aktualisht.

Mbledhja hapet me Shtetet e Bashkuara që thonë se Rusia zgjodhi të pushtojë Ukrainën dhe të shkelë ligjin ndërkombëtar

Delegati përshkruan se si foshnjat e sapolindura duhet të evakuohen në strehimoret e bombave.