‘Mallkimi’ i Eneda Tarifës zë dhe Jonida Maliqin! Probleme me anglishten para gazetarëv

Jonida Maliqi do të jetë përfaqësuese e Shqipërisë në festivalin “Eurovision 2019” i cili këtë vit do të mbahet në Izrael. ‘Ktheju tokës’ është titulli i këngës me të cilën Jonida do të këndojë e 14 në natën e dytë gjysmë finale ditën e nesërme, më 16 maj.

Para ngjitjes në skenë ajo ka dhënë disa intervista për gazetarët e Eurosong, ku nuk kanë munguar problemet me anglishten. Herë pas here Jonita ka përdorur fjalë në shqip, pasi nuk mund të kujtonte ato në anglisht. Këto situata na kujtonë ‘sikletin’ e Eneda Tarifës në Eurovizionin e vitit 2016.

Mos vallë këto gazetarët janë ‘mallkim’ për këngëtaret shqiptare apo emocionet bëjnë të vetën…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *