Mamaja 23 vjeçarja arrestohet për shitjen vajzes e saj në tregun e zi për 11,500 paund

Një mama është arrestuar në Rusi pasi dyshohet se ka shitur vajzën e saj të porsalindur për 11,500 paund në tregun e zi.

Në rastin e tretë të fundit të këtij lloji, gruaja akuzohet se ia dorëzoi fëmijën një çifti krejtësisht të panjohur një javë pas lindjes.

Nëna e tre fëmijëve, e quajtur Barnokhon Rasulzhan Kyzy, 23 vjeç, më pas shkroi një faturë për të thënë se kishte marrë pagesën prej një milion rubla (11,500 £), thanë policët.

Kyzy kishte provuar më parë dhe nuk kishte arritur ta shiste vajzën e saj të madhe kur ajo ishte rreth një vjeç, gjithashtu për 11,500 £, thuhet.

Ajo ka rrëfyer plotësisht dhe është ndaluar për gjashtë muaj në paraburgim në pritje të një hetimi penal, sipas policisë.

Mamaja përballet me gjashtë vjet burg nëse shpallet fajtor.shijejete.com