Mashkulli i parë në jetën e saj, Andrra nxjerr foton kur i uleshin në gjunjë para se të njihte Sinanin

E kushdo ka vëlla, e kupton kaq gjë. Se ai do mbetet përgjithnjë mashkulli i parë në zemrën e çdo motre.

E kështu edhe për Andrrën, bashkëshorten e kengetarit te njohur Sinan Hoxha. Ajo ka postuar një foto shumë të veçantë ku shfaqet vëllai i saj, Amdi i ulur në gjunjë dhe me trëndafil në dorë ndërsa Andrra thuajse nuk njihet pasi foto i përket shumë viteve më parë.

“Një vajzë mund të gjejë dashurinë e jetës së saj, mbretin e saj, por vëllai i saj do të jetë gjithmonë princi i saj i parë”, shkruhet në postimin e publikuar nga Andrra dhe vëllai i saj.