“Mbani mend keto data”, analisti nga studio: Ja ç’do ndodhë pas 9 muajsh në vendin tonë

Ne studio te Arjan Cani eshte diskutuar nje teme mjafte ndryshe aty u diskutua nje temë mjaft interesante kur pyeti se çfarë duhet të bëjmë gjatë këtyre ditëve qe jemi ne karantine

Ata thane se kjo eshte nje kohe pjellorie te gjitha ciftet kane kete opsion per te shtuar popullsine.

Ndersa analisti Curri u shpreh keshtu:

“Mbani mend këto data sepse mbas 9 mujsh do jenë plot maternitetet ndaj maternitete duhet te pergatiten per kete”

“Vërtetë mendon kështu”, e pyeti Çani?

“Po patjetër, pse ç’a kujton ti se do bëjnë njerëzit”, u përgjigj Curri duke shkaktuar të qeshura në studio.

Kjo periudhe ne shtepi do te shtoje divorcet dhe shtatzenite keshtu ka ndodhur dhe ne Kine qe te dyja keto fenomene do te shtohen ndaj me kujdes.