‘Mbretëresha ime je… të dua shumë’, ky ishte mesazhi i fundit i Kobi Brajan për gruan dhe vajzat e tij

Ai njihet si nje nga legjendat me te medha te basketbollit por kjo eshte jeta ne kesaj bote ku ne te gjithe jemi udhetare.

Kobi Brajan ishte një person shumë i përkushtuar ndaj familjes se tij gje e cila shihet edhe nga postimet e tij në rrjete sociale ku fotot më të shumta i ka me vajzat duke iu shprehur atyre dashurinë e madhe.

Ai kalonte shume kohe me familjen e tij dhe bashke me bashkeshorten dhe kater vajzat jetonin shume te lumtur.

Disa javë përpara ngjarjes Kobi kishte bërë një postim me një dedikim shume emocionues për bashkëshorten e tij.

Ai shkruante: “Si sot 20 vite më parë njoha shoqen time më të ngushtë, mbretëreshën time Vanesën. Vendosa që sot ta çoja në Disneyland për të festuar bashkë me 4 princeshat tona te bukura. Të dua përgjithmonë”.

Ky ishte një nga mesazhet më të bukura të fundit që la për familjen e tij.