Mesazhi i Dr. Pellumb Pipero: Më dëgjoni sot sepse nesër do jete shume vonë.Ja sa mund te zgjase kjo gjendje

Pëllumb Pipero mjeku i dashur per Shqiptaret mendon se kjo gjendje do te largohet pas disa muajsh megjithate ky eshte nje hamendesim thote ai.

Ai na keshillon te jemi te durueshem dhe te degjojme keshillat qe te mos perfundojme si Italia.

Mjeku falenderon të gjithë qytetarëve shqiptarë që na kanë mirëkuptuar dhe kam një qortim shumë të madh për ata që nuk na kanë dëgjuar dhe nuk po na dëgjojnë duke dalur ndaj u bej thirrje qe te qendroni ne shtepi.

Dhe në Itali, nuk i besojnë atyre që shohin në TV ndaj dhe njerezit dolen rrugeve dhe shkuan aty ku jane sot.

Unë mendoj në 4 muaj do të kalojë shpejte. Ne ende nuk e dimë çdo të ndodhë ndaje duhet te kemi durim.

Unë besoj që këto masa, kjo është lexoni apo thoni praktikisht në këto masa kjo fashë ka brenda dhe distancën. Moslejimin e grumbullimit, pra të mos afrohen me njëri- tjetrin. Kjo fashë ka shumë detajime të mëtejshme.”- tha mjeku Pipero.