Ministria e Shëndetësisë publikon te dhenat me te fundit, nje tjeter qytet i shtohet listes

Rritet perseri numri i te prekurve ne Shqiperi dhe kete e bene te ditur
Ministria e Shëndetësisë se gjatë 24 orëve të fundit janë konstatuar 5 raste të reja duke e çuar numrin total në 64.

Ndaj qytetaret duhet te rrine ne shtepia sepse kjo eshte e vetmja menyre per te shpetuar ju dhe familjen tuaj.

Ja dhe numri sipas qyteteve:

•Tiranë 45 qytetarë

•Durrës 5 qytetarë

•Lushnje 2 qytetarë

•Elbasan 2 qytetarë

•Fier 6 qytetarë

•Rrogozhinë 2 qytetarë

•Kavajë 2 qytetar