Misteri i miliona eurove dhuruar tek fondacioni e Elvis Naçit, pas tërmetit të 26 nëntorit

Si gjithmon nje pjese e shqiptareve jane te pa durueshem dhe nese punon prap te hedhin shkarpa neper kembe.

Edhe pse je duke punuar dhe u angazhuar ata prap i duan gjerat brenda nje kohe shume te shkurter keshtu ndodhi dhe me Ardit Gjebrean qe e akuzuan qe nuk po nderton shtepi qe ka premtuar ndersa ai eshte duke aplikuar per leje per ndertimin e shtepise.

Keshtu po ndodh dhe me Imamin Elvis Naci qe eshte duke punuar dhe bere gati projektet per ndertimin e pallateve ne Thumane.