Mjeku gjerman ben deklaraten e forte: Korona është nje mashtrim mafioz, ja cili eshte qellimi i tij

Si gjithmon Gjermanet jane te paret ne cdo gje po keshtu dhe ne luften kunder koronavirusit ku një grup mjekësh dhe specialistë gjermane kanë formuar nje shoqate te re per ti treguar botës të vërtetën rreth koronavirusit dhe cdo gje si te kujdesen dhe si te mbrohemi nga ky virus.

Dr. Heiko Schöning tha se koronavorusi është vetëm një lloj virusi nga grupi i viruseve, që çdo vit paraqitet në një periudhë të caktuar dhe largohet duke u kujdesur per distanicim social.

Masat e vendosura nuk kanë asnjë lidhje me virusin! Por, produkti kryesor i këtyre masave është paniku dhe kjo është e rrezikshme theksoi Shoning- Sipas tij, paniku nga koronavirusi është një mashtrim i inskenuar dhe eshte fryr nga grup te caktuar ndaj rrini te qete dhe mos u shqetesoni.

Ai thote se nuk di si do të jenë vaksinat kundër koronavirusit. Mirëpo shumica e mjekëve botëror të epidemiologjisë, por edhe Organizata Botërore e Shëndetësisë ka hedhur poshtë këto pretendime të kësaj shoqate, që sipas tyre po krijon dilema ne opinionin publik.