Mjeku italian bën thirrje per te gjithe njerezit.Mesazh qe te qeteson shpirtin.

Mjeku i spitalitnë San Martinos ka bërë thirrje që njerëzit të mos alarmohen “Ne duhet të jemi të sigurtë, siç kam qenë që nga fillimi.

Virusi eshte nje grip jo dicka ka e madhe sa behet ne media.

Ai thote se duhet te jete te qete asgje nuk ndodh eshte nje virus normal.

“Unë jam pranë familjeve por më lejoni të them që në Itali nuk ka asnjë pacient të humbur nga koronavirus. Për ta thënë qartë, askush nuk ka humbur jeten në Itali nga koronavirus. Është një formë e rëndë virale, por ka ndikim më të madh se Sars”, u shpreh mjeku infeksionist.

Edhe për të moshuarit, Matteo bën thirrje që të qëndrojnë të qetë dhe nuk është e nevojshme që të vishen maska.

Ndaj rrini ne shtepit tuaja dhe mos e lodhni veten tuaj.Dhe ky grip apo virus do largohet sic iket dhe te tjeret.