Mos u merzit nese nuk flasin mire per ty.Ti je nje hap para tye

Mos u merzit nese nuk flasin mire per ty.

Ti je nje hap para ndaj nuk te arrijne dot.

Ti ke jeten tende ndaj vazhdoje ate dhe do te jeshe e lumtur.

Eshte shume e thjeshte te jesh e lumtur jeto ne ekuiliber me veten tende dhe mos degjo fjalet pas kraheve.

Jeto e lire dhe sillu embel dhe bute dhe do shikosh se si do te afrohen prane teje.

Behu si pema e molles kur e godasin me gur u jep molle.

Ndaj jeto e qete dhe lumtur.