Kurre mos u shoqero me keta 3 persona

Mos u shoqero me keta 3 persona

Mos u shoqero me nje njeri te pa pune qe rri gjithe diten ne kafe sepse dhe ti do te behesh si ai.

Mos u shoqero me njeriu qe ka vese te liga sepse do i mesosh dhe ti ato vese dhe do te behesh si ai.

Mos u shoqero me genjeshtarin dhe hipokritin sepse fjalet e tij do te mbesin ne mendje dhe do te perfunosh dhe ti ne te njejten sjellje.

Shoqerohu me njeriun e mire qe dhe dita jote te jete e bukur dhe plot miresi.