Moti ben ndryshimin drastik ne shtator. Ja sa do te shkojne temperaturat

Nga data 1 shtator pritet qe moti te marre kthese dhe ditet me shi te mbarojne dhe te kthehen moti me diell.

Pritet qe temperaturat te rriten dhe moti te jete me i qendrueshem.

Temperaturat do te shkojne deri ne 32 grade dhe fundjava pritet qe te jete me mot te mire dhe i favorshem per shkuar ne plazh.

Pritet qe fundjava te jete me teperatura nga 18 deri ne 32 grade dhe ne vendet malore temperaturat te shkojne nga 16 deri ne 27 grade.